Gebruikersprotocol Martuskerk

Wanneer je gebruik maakt van de Martuskerk dien je je te houden aan het Gebruikersprotocol Martuskerk .

Door het betreden van de Martuskerk geeft u aan daarmee akkoord te zijn.

Met dit gebruikersplan willen we:

Instructies geven zodat samenkomsten en vergaderingen in het gebouw weer mogelijk zijn, waarbij de richtlijnen van het RIVM worden opgevolgd.

Daarmee dragen we bij aan de veiligheid van al de bezoekers van dit gebouw.

Als kerk/verhuurder nemen wij hierin onze verantwoordelijkheid en we verwachten van elke bezoeker dat hij/zij zich aan deze instructies houdt.

Indien nodig zal het protocol worden herzien of bijgesteld.

!Ben je verkouden, moet je hoesten, heb je koorts: blijf dan thuis.!

Kom binnen via de hoofdingang -Copernicusstraat-.

In de hal staat een ontsmettingsmiddel te gebruiken bij binnenkomst.

De koster/gastheer zal je naar de betreffende ruimte verwijzen.

De ruimte is zo ingericht dat er een onderlinge afstand van 1.5 meter is gecreŽerd.

Verplaats geen tafels.

De koffie en thee en of frisdranken zijn af te halen bij de balie. Deze kan je zoals gebruikelijk contant afrekenen. (als dit van toepassing is).

Na het afhalen van de consumptie wordt je verzocht deze te nuttigen in de vergader- of cursusruimte.

Dit geld ook voor pauzes. Consumpties afhalen bij de balie en nuttigen in de vergader of cursusruimte.

Voorkom groepsvorming. Zowel binnen als buiten.

Gebruik van de toiletten is mogelijk voor 1 persoon tegelijk.
Bij toiletbezoek ligt er 1 kaart op tafel met een groene en rode kant.

Bij toiletbezoek: draai de kaart op rood en bij vertrek: weer op groen.

Indien er tegelijktijdig bezoekers binnen komen en vertrekken, dien je de achteruitgang te gebruiken bij vertrek van het gebouw.

Volg de aanwijzingen van de koster/gastheer .